Handelsbetingelser hos Cybele ApS

Banner

Generel information

Priser

Hos Cybele ApS er alle priser i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os retten til at ændre priser fra dag til dag uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Cybele ApS modtager betaling med:

Betalinger fratrækkes ved køb. Alle beløb er i DKK. danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl, prisstigninger og udsolgte/udgåede varer.

Levering:

Cybele ApS sender til hele Danmark (og internationalt).

 

Forsendelsesgebyrer Danmark:

 

 

Europæisk fragtgebyr: 300 DKK
 
Fragtgebyr uden for EU: 650 DKK
 

Vi håndterer ingen toldklareringssager ved forsendelse internationalt.

 

Varen/varerne sendes med GLS. Vi bestræber os på at afsende varerne inden for 1-3 arbejde.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, flyttes pakken til nærmeste udleveringssted, som du får besked om. Hvis der opstår problemer, kontakt kundeservice på GLS https://gls-group.com/DK/da/find-pakke eller support@cybele.dk

Din(e) vare(r) vil blive leveret 2-5 hverdage (Danmark) efter bestilling, der kan gøres undtagelser i travle perioder i forbindelse med særlige arrangementer/helligdage.

 

 

 

Ret til klage

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder materiale- og/eller fabrikationsfejl.

Du kan få varen repareret, ombyttet eller få pengene retur, hvis vi undlader at rette/reparere varen, alt vil afhænge af den specifikke situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere i ”rimelig tid”, efter du har opdaget manglen/fejlen (inden for 1-3 dage).

Ved returnering, reklamation og udnyttelse af fortrydelsesretten skal klagen rettes til:

support@cybele.dk

Refundering

Ved tilbagebetaling bedes du vedlægge bankoplysninger i form af kontonummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan gives uden risiko pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive brugt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Retur

Du skal returnere din ordre uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har udnyttet din fortrydelsesret. Du skal selv afholde de direkte omkostninger ved returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Følg nedenstående proces for nem og hurtig returnering:

 

Når returneringen er accepteret, skal varen/varerne returneres til:
Cybele ApS

Følfodvej 38
9310 Vodskov

Mærk returneringen med en årsag: reklamation, returnering/refusion

Forsendelser modtages ikke pr. kontant ved levering.

Alle returforsendelsesomkostninger er kundens ansvar.

Hvis varen er testet ud over det ovenfor beskrevne og bærer mærket af en slidt genstand (slid/slitage/træthed), anses den for brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet tilbage, afhængig af varens handelsværdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen.

For at få hele købsbeløbet tilbage, skal du derfor prøve varen uden at bruge den.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen uden at give klar besked!
 

Kundedata

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker i overensstemmelse med reglerne i vores persondatapolitik for Cybele ApS. Her kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles.