Persondatapolitik
hos Cybele ApS

Banner

Persondatapolitik Cybele ApS

 

Vi indsamler kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indsamle persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Cybele ApS. Når vi indsamler, behandler og bruger dine personoplysninger, overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe vi enten er underlagt en juridisk forpligtelse til at gøre det, eller så længe det er relevant for det formål, hvortil de blev indsamlet.

Oplysninger, vi indsamler

 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en service fra os, skal vi indsamle visse personoplysninger for at gennemføre transaktionen og for at kunne tilbyde dig vores tjenester. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Cybele ApS indsamler og behandler dine personoplysninger, når du gør følgende:

Den data ansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og brug af dine personoplysninger på www.cybele.dk er

Cybele ApS, Følfodvej 38, 9310 Vodskov,
cvr no. 43267825


Behandlingsgrundlag og formål. Vi indsamler dine generelle kontaktoplysninger såsom navn og adresse for at kunne levere det produkt eller den service, du har købt hos os.

Vi indsamler din emailadresse for at sende dig en ordrebekræftelse og en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt eller din service, indsamler vi dit navn, kortdata og IP-adresse.

De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, bruges og opbevares kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Efter gennemførelse af betalinger vil nogle af dine data blive videregivet til Pensopay, herunder oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det samlede købsbeløb og faktureringsoplysninger. Hvis du har givet os dit samtykke under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside, vil vi bruge din e-mailadresse til at udsende et nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid tilmelde dig og afmelde nyhedsbrevet. Hvis behandlingen af ​​personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykke. Hvis du ikke ønsker at oplyse de personoplysninger, der kræves for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke kunne købe produkter hos os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din emailadresse, hvis du har givet samtykke til behandlingen af ​​dem med henblik på at modtage tilbud, slettes 5 år efter, at du har modtaget din(e) vare(r).

Andre modtagere af personlige oplysninger

Vi sælger ikke dine personlige data til tredjeparter, og vi overfører ikke dine personlige data til tredjelande. Vi har vores hjemmeside på Curanet og betalingssystem gennem Pensopay, som fungerer som vores databehandler. Alle personlige data, som du afgiver på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Curanets datacentre under deres pågældende databehandleraftale.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører til at levere vores ydelser på den bedst mulige måde.

Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i nogle tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af tjenester til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger i overensstemmelse med vores instrukser og i overensstemmelse med lovkravene til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine persondata.

Dine rettigheder

Som registreret har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse. Du har ret til at anmode om ændring af følgende:

Derudover har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger, og du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet. Hvis du ikke længere ønsker, at vi skal behandle dine personoplysninger eller begrænse behandlingen af ​​dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning om sagen til vores e-mailadresse support@cybele.dk